Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ordo Hermes dobio suparnike!

Autor: stribor

ars_magica_rival_magic_250Atlas Games izdali su novi dodatak za petu ediciju Ars Magica RPG-a - Rival Magic. Pisana od strane četvorice autora, knjiga upotpunjuje svijet Mitske Europe uvodeći nove, dosad nepoznate, suparničke magijske tradicije europskom redu čarobnjaka Ordo Hermes.

U tvrdom uvezu na 144 stranice izdanje donosi pregršt novog materijala o četiri strane magijske kulture: ratnice-vještice Amazonke, makijavelističko Augustansko bratstvo, sjevernjački Muspelli te istočni čarobnjaci Soqotre. Od generalnih pravila za njihovo igranje (novi abilities, flaws i vrtues), svaka je detaljno opisana kroz svoje povijesne, društvene i političke aspekte. Tu su i neizostavna pravila za stvaranje PC likova, statistike i biografije zanimljivih NPC-a te popisi novih oružja i predmeta. Naravno, svaka tradicija posjeduje i svoje posebne načine prakticiranja magije, pa tako imamo hrpu novih čarolija, inkantacija i rituala. Cijena je oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona