Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dungeons & Dragons Fortune Cards uskoro u prodaji

Autor: Miriel

dnd_fortune_cards_box_250Stanimo svakom zlom goblinu, zmaju, pixieu i dungeon masteru na kraj! Tymora nam je dala Karte sudbine! Ove godine, naspram starijih izdanja već naveliko promijenjena mehanika četvrte edicije Dungeons & Dragonsa dobiva potpuno novi modni dodatak.

Wizards of The Coast odlučili su izdati Fortune Cards kako bi omogućili  da svaka borba bude zanimljivija i još više nepredvidljiva. Na početku svakog encountera igrači izvlače ove karte sudbine, te u prikladno vrijeme iskorištavaju bonuse koje one će im one dati. Prednosti su u vidu bonusa na napad ili obranu, damage resistanceu, bonusa na napad pri određenim vrstama napada ili pak mogućnosti ponovnog bacanja kockice u određenim uvjetima.

Karte dolaze u boosterima od 8 komada s raznim razinama učestalosti istih: uobičajene, neubičajene i one za koje bi prodali dušu nekom iz devet pakala. Činjenica da će se igrači ponovno vratiti u djetinjstvo kada su mijenjali karte Pokemona s svojim prijateljima je očita i samim Wizardsima. Njihovi prijedlozi uključuju otvaranje potpuno novog boostera na početku igre, skupljanje, izmjenjivanje, rađenje setova karata prikladnih za cijelu kampanju.

Igrači prethodnih edicija će vjerojatno frknut brkom i pričati kako tako nečeg nije u njihovo vrijeme bilo, no ljubitelji četvrte edicije će zasigurno biti oduševljeni najnovijom inovacijom Wizardsa. Početkom veljače ove godine, boosteri s kartama će biti u prodaji po cijeni od $4.

 

dnd_fortune_card

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona