Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magnifico uskoro u prodaji

Autor: Miriel

magnifico_box_250Jeste li ikad zamišljali kakve je izume legendarni čiča DaVinci sklapao negdje u svojoj šupi? Bilo je tu svega, od oklopljenih vozila, letjelica, velikih naprava za upadanje u utvrde, sprava za automatsko okidanje oružja koja je zaista došla dosta kasnije... E sad probajte zamisliti jednu tipičnu borbu 16. stoljeća: strijele lete na sve strane, štitovi posvuda, neki frajer glumi heroja i maše velikim mačem iznad glave kad na mjesto događaja uleti… tenk!

Prepustit ću vama da zamišljate što se dogodilo s gospodinom koji se pravio važan i nastaviti o alternativnoj zamisli renesanse koju su dizajnirali gospoda Spartaco Albertarellio i Angelo Zucca. Osnovna zamisao ovog obećavajućeg boardgame naslova jest da su izumi Leonarda DaVincia u potpunosti funkcionalni i dostupni vojskama Europe.

U Magnificu mogu sudjelovati 3-5 igrača, i osim pobjede njihov cilj jest pronaći što više umjetnina, kao i dizajnirati naprave koje će usrećiti običan puk. Put do pobjede se stječe kroz razvijanje vlastite ekonomije te osnivanja projekata kako bi dobili potrebnu tehnologiju.

Ova strateška igra originalno je izašla 2008 godine u distribuciji tvrtke Asmodee. Nažalost nije stekla veliku popularnost, stoga od siječnja ove godine novo izdanje igre će biti dostupna u nakladi Fantasy Flight Gamesa po cijeni od oko $60.

magnifico-layout_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona