Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Elric RPG

Autor: Exxar

elric_of_melnibone_rq2_corebook_250Mongoose Publishing započeli su novi Elric of Melnibone RPG za svoj Runequest II sustav, a sam RPG bit će dio Eternal Champion linije koja će se pozabaviti i ostalim djelima Michael Moorcocka. Podsjećamo, Mongoose su već izdavali Elric RPG baziran na d20 pravilima, Hawkmoon RPG, i druge.

Novi Elric zapravo je campaign setting za Runequest II, tako da je za igru potreban core rulebook dotičnog sustava. A u samom Elricu nalaze se opširne informacije o settingu, opcije za kreacije likova i drugo. Osim core booka za Elric of Melnibone campaign setting, u prodaju je pušten i tradicionalni Game Master's Screen sa svim tablicama koje mogu olakšati vođenje igre. Prodajna cijena campaign settinga je oko 50 američkih dolara, dok je cijena GM Screena oko 15.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona