Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Wizards of the Coast novosti za rujan

Autor: Exxar

dnd_4th_redbox_150Wizards of the Coast protekli su mjesec izdali pet novih naslova za D&D: Dungeons & Dragons Fantasy Roleplaying Game, Heroes of the Fallen Lands, Rules Compendium, Monster Manual: Lords of Madness za D&D Miniatures i Dungeon Tiles Master Set: The Dungeon.

Dungeons & Dragons Fantasy Roleplaying Game je reiteracija za četvrtu ediciju legendarne crvene kutije s kojom su mnogi započeli svoju D&D, pa i općenito roleplaying karijeru. Namijenjena je primarno za početnike koji još nisu imali kontakta s D&D-om, no također i za one koji su igrali protekle edicije, ali su još bez iskustva s četvrtom. Sadrže upute za igranje i vođenje igre, avanturu koju se može odigrati solo, te opise i pomalo okljaštrena pravila za četiri klasične rase i klase. Popratni materijali uključuju razne tokene, kocke, kartu dungeona itd. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

dnd_4th_heroes_of_the_fallen_lands_150Heroes of the Fallen Lands je naslov u novoj Essentials liniji koja se fokusira na "osnovne" elemente D&D-a. Sadrži nove opcije za fightere, wizarde, clerice i rogueove te proširene informacije o dwarfovima, elfovima, eladrinima, halflinzima i ljudima. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

Rules Compendium je, kao što mu ime kaže, potpuna kolekcija core pravila četvrte edicije D&D-a, namijenjena za brzo referenciranje tijekom igre. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

Monster Manual: Lords of Madness je set koj sadrži šest randomiziranih D&D minijatura, od 60 koliko ih je dostupno u ekspanziji. Svaki set garantirano sadrži jednu Huge figuru, a prodajna cijena je oko 22 američka dolara.

dnd_4th_dungeon_tiles_the_dungeon_150Dungeon Tiles Master Set: The Dungeon je novi set u Dungeon Tiles liniji dodataka ilustriranih elemenata za prikazivanje terena u igri. The Dungeon sadrži deset dvostranih elemenata od tvrdog kartona koji prikazuju različite scene u tamnicama i divljini. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona