Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Necromancer Island

Autor: Exxar
{slimbox images/stories/news/igre/small_world_necromancer_island.jpg, images/stories/news/igre/small_world_necromancer_island_250.jpg}

Days of Wonder, najpoznatiji po svojoj nagrađivanoj igri Ticket to Ride, najavio je da će u Essenu tijekom ovogodišnje konvencije Spiel prezentirati Necromancer Island, ekspanziju za igru na ploči Small World.

Za razliku od prošlih ekspanzija koje su u igru dodavale nove rase i powere, Necromancer Island ne donosi nijedno. Umjesto toga, radi se o scenariju za tri do šest igrača pri čemu jedan igrač poprima ulogu necromancera koji sa svojeg otoka u sredini igre za ploču uzdiže duhove i napada regije oko otoka. Ostali igrači moraju surađivati kako necromancer ne bi previše ojačao, no u isto vrijeme se i međusobno bore za prostor na ploči, kao što je uobičajeno. Duhovi se pak stvaraju nakon eliminacije rasnih tokena iz igre, a ako se sakupi svih 14 duhova koliko ih ima u igri, necromancer pobjeđuje. Ako necromancer ne pobijedi, pobjednik se određuje standardnom metodom.

Necromancer Island bit će poklonjen svakome tko na Spielu kupi Small World ili neku od ostalih ekspanzija, a u trgovinama bi se trebao pojaviti tijekom studenog.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona