Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

D&D Rules Compendium

Autor: Exxar

pic_news_dnd_compendium.jpgIako je najavljena četvrta edicija Dungeons and Dragonsa, Wizards of the Coast ne prestaju s izdavanjem novih naslova za 3.5 ediciju. Tako se ovaj mjesec, među ostalima, našao i Rules Compendium.

Ovaj dodatak sažima sva živa i neživa pravila izdana u gomili ostalih naslova u jedan volumen praktičan za pretraživanje i referenciranje. Nemojte očekivati kolekciju featova, prestige klasa i sličnih elemenata igre, već doslovno samo pravila o npr. upotrebama skillova, te sva mehanička pravila iz PHBa, DMGa i svih ostalih do sada izdanih suplemenata.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona