Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova Dungeons and Dragons izdanja

Autor: Exxar

dnd_4th_phb_races_tieflings_150.jpgWizards of The Coast prošli su mjesec izdali dva nova dodatka za četvrtuediciju Dungeons and Dragonsa: Player's Handbook Races: Tieflings i Monster Manual 3.

Player's Handbook Races: Tieflings proširuje do sada dostupne informacije o rasi tieflinga. Donosi nove opcije za kreaciju tiefling likova uključujući featove, powere, paragon pathove itd. te dublji opis njihove naravi i kulture od onog prezentiranog u Player's Handbooku. Prodajna cijena ovog dodatka na tridesetak stranica jest desetak američkih dolara.

dnd_4th_mm3_150.jpgMonster Manual 3 naravno sadrži gomilu monstera za četvrtu ediciju, njih preko dvjesto. Neki su stari znalci poput derroa i mimica, dok su ostali nove izmišljotine poput catastrophic dragona. Naslovnicu krasi Lolth koja je i sama opisana u knjizi. Prodajna cijena ovog hardcover naslova na dvjestotinjak stranica jest oko 35 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona