Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dungeons & Dragons: The Plane Above i Three-Dragon Ante

Autor: Exxar

secrets_of_the_astral_sea_150.jpgWizardsof the Coast protekli mjesec izdali su dva nova D&D naslova. Prvi od njih je ThePlane Above: Secrets of the Astral Sea, sourcebook za četvrtu ediciju D&D-a, dok je drugi Three-DragonAnte: Emperor's Gambit, nova verzija jednostavne ali zarazne kartaške igre.

The Plane Above: Secrets of the Astral Sea donosi detaljan opis astral planea, proširen u odnosu na ono prezentirano u Manual of the Planes. Srž ovog dotatka su opisi mnogih važnih i zanimljivih lokacija u Astral Seau, od astralnih dominiona do sakrivenih enklava usred astralne praznine. Tu su naravno i novi monsteri koji obitavaju na astral planeu, encounteri, adventure hookovi i ostatak standardne ergele informacija u ovakvom proizvodu. Prodajna cijena je oko 30 američkih dolara.

three_dragon_ante_emperors_gambit_150.jpgThree-Dragon Ante: Emperor's Gambit nova je verzija kartaške igre prvi put izdane za vrijeme treće edicije D&D-a. Jednostavne i zarazne mehanike, ova kartaška igra čija se tematika vrti oko zmajeva prikladna je kako za neobavezna druženja, tako i za in-character kartanje tijekom D&D avantura. Prodajna cijena je oko 15 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona