Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Plane Below: Secrets of the Elemental Chaos

Autor: Exxar

dnd_4th_the_plane_below_elemental_chaos.jpgOvaj mjesec Wizards of the Coast izdali su The Plane Below: Secrets of the Elemental Chaos, sourcebook za četvrtu ediciju D&D-a koji u detalje opisuje plane iz naslova. Originalno opisan u Manual of the Planes, Elemental Chaos ovdje je znatno proširen.

Knjiga sadrži opise važnih lokacija sa svih strana planea, od hramova githzeraia, preko City of Brassa, do beskonačnih dubina Abyssa. S obzirom na to da je Elemental Chaos jedno vrlo kaotično mjesto, posebna pažnja posvećena je dočaravanju te kaotičnosti i njenih posljedica. Jedna strana toga su i pravila za ludilo koja se komotno mogu prilagoditi i drugim situacijama. Naravno, sourcebook sadrži i opise mnoštva stanovnika Elemental Chaosa, njihove statistike za slučaj borbe, ali i savjete za njihov odnos prema posjetiteljima u slučaju nenasilne interakcije.

Prodajna cijena ovog hardcover naslova je oko 30 američkih dolara. Imate li poseban interes za Elemental Chaos, elementale, primordiale, slaadove, efreete i demone, ovo bi mogao biti dobar (post)blagdanski poklon.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona