Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

DMG2 i Dragon Magazine Annual 2009

Autor: Exxar

dungeons_and_dragons_4th_dmg2.jpgOvaj mjesec Wizards of the Coast izdali su treći i posljednji dio drugog seta core rulebookova za četvrtu ediciju Dungeons & Dragonsa: Dungeon Master's Guide 2. DMG2 sadrži pravila i savjete za vođenje igara na svim levelima, no fokusira se na paragon tier tj. levele 11 do 20.

Na preko 200 stranica između ostalog nalaze se alati za izradu encountera i protivnika, detaljan pogled na skill challenge, te savjeti za storytelling. Ljubitelje settinga Planescape također će zanimati da je kao "baza" za paragon-tier avanturiste ovdje prezentiran grad u središtu multiverzuma, Sigil.

Osim DMG2 izdan je i Dragon Magazine Annual 2009, kolekcija najboljih članaka iz ovogodišnjih izdanja magazina Dragon. U njima se nalazi mnoštvo opcija za igrače kao i podrške za DM-ove, a kako Wizardsi kažu, sve je 100% službeno i prikladno za bilo koju kampanju. Osim članaka, tu su i do sada neobjavljene bilješke pisaca i dizajnera koje pobliže objašnjavaju evoluciju prezentiranog materijala.

Prodajna cijena Dungeon Master's Guidea 2 je oko 35 američkih dolara, a Dragon Magazine Annual 2009 oko 30 dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona