Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dungeons and Dragons izdanja za ožujak

Autor: Exxar

 

dnd_4th_phb2.jpgOvaj mjesec izašla su dva nova dodatka za četvrtu ediciju D&D-a: Dungeon Delve i Player's Handbook 2.

Potonji je prvi naslov ovogodišnjeg core seta, dok će Dungeon Master's Guide 2 i Monster Manual 2 izaći kasnije tijekom godine. Najznačajnije novosti koje PHB 2 donosi nove su klase i rase - Bard, Sorcerer, Avenger, Invoker, Warden, Druid, Barbarian i Shaman, te Gnome, Shifter, Goliath, Half-Orc i Deva. Naravno, uz to dolazi i pregršt drugog materijala, no ova knjiga najiščekivanija je upravo zbog rasa i klasa poznatih iz prijašnjih edicija koje nisu uvrštene u prvi PHB.

Dungeon Delve je pak adventure book koji sadrži kolekciju pregeneriranih dungeona koji se mogu iskoristiti za jednu večer igranja bez pripreme. U knjizi se nalazi po jedan "delve" za svaki level likova od 1 do 30, a svaki od njih sadrži tri detaljno opisana encountera te adventure hook. Ovaj naslov ponajprije će biti koristan onima koji nemaju puno vremena za pripremu borbenih encountera, no svaki DM u njemu može naći nešto korisno, makar to bile samo ideje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona