Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

World of Warcraft Miniatures Game

Autor: Exxar

wow_mini2.jpgPotaknuti uspjehom WoW TCG-a nije bilo niti najmanje čudno što su se Upper Deck i Blizzard odlučili na izdavanje WoW igre minijaturama. Najavljena početkom godine, prije nekoliko dana svjetlo je ugledala World of Warcraft Miniatures Game.

Radi se o collectible igri minijaturama, koje se može sakupljati putem randomiziranih boostera od po 3 figure, ili fiksnih starter setova od po 4. Figure su obojane i vjerne dosadašnjem vizualnom stilu WoW-a, što će nekima biti prednost, a drugima mana. Svaka figura dolazi s kartom koja opisuje njene sposobnosti, a u igri se također koriste i tzv. Action Bar karte koje omogućuju dodatnu personalizaciju figura.

Hoće li ova igra zaživjeti kod nas, ostaje nam za vidjeti, no sasvim je sigurno kako će prodaja cvjetati, kao što je slučaj i sa svime vezanim uz WoW. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona