Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi trailer za Warhammer 40000: Dawn of War 2

dawn_of_war_2_logo.jpgS novim trailerom postalo je očito kako je THQ odlučio nastaviti ustaljenu praksu objavljivanja podataka o igrama u razvoju na slamčicu. U posljednjem od njih više-manje možemo vidjeti ranije objavljene screenshotove, no sada u fluidnoj animaciji. Pored blješteće orkovske kože, koja najviše upada u oči, vidi se i izvrsna prilagodba Essence enginea (v2.0) kojeg smo mogli vidjeti u Company of Heroes. Obećana mogućnost potpune interakcije s okolišem, koja će omogućiti stvaranje taktičkih prednosti za pojedinu stranu (vrlo vjerojatno će se raditi o pukom razaranju) prestala je biti zanimljiva negdje s izlaskom Tiberian Suna.

Osim toga, objavljeni su još i podaci o samoj mehanici igre, koja će se u ovom izdanju pokušati što više približiti tabletop varijanti u smislu da će se bitno ograničiti broj squadova kojima je moguće upravljati, kao i da će se po završetku određenih misija moći unaprijediti dotične nekim posebnim wargearom. Reakcija fanova su i više no izvrsne, pogotovo ako se obistine snovi većine njih i s finalnom verzijom igre kao izbor frakcije dođu favorizirani Tyranidi. Prema sadašnjim najavama igra izlazi u proljeće 2009. Neka nas Emperor zaštiti od odgoda datuma izlaska.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona