Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

World of Warcraft TCG novosti

Autor: Exxar

wow_tcg_01.jpgČetiri nova proizvoda planirana su za Upper Deckov WoW TCG do kraja ove godine. Prvi od njih je The Hund for Illidan, šesta po redu WoW TCG edicija koja je najavljena za srpanj. U rujnu pak izlazi The Black Temple raid deck koji zaokružuje Burning Crusade blok, i kao što pogađate, u njemu će se igrači boriti protiv Illidana osobno.

Osim toga, za rujan je najavljen i Darkmoon Fair Collector's Edition, kolekcija raznih, dobrim dijelom promotivnih proizvoda. I na kraju, u studenom izlazi Drums of War, edicija koja započinje novi blok PvP tematike i uvodi novu vrstu karata: lokacije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona