Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Servants of the Betrayer u prodaji

Autor: Exxar

wow_tcg_servants.jpgU prodaju je puštena najnovija, peta po redu edicija za World of Warcraft TCG: Servants of the Betrayer, koja sadrži 246 novih karata.

Kao i svaka edicija do sada, Servants of the Betrayer donosi tri nove Loot karte, koje osim svoje standardne funkcije u TCG-u, svojim vlasnicima daju određene beneficije i u WoW MMORPG-u. X-51 Nether Rocket tako svojim vlasnicima služi kao leteći mount kojega se može koristiti jedino u Outlandu, Goblin Weather Machine omogućava kozmetičku kontrolu nad lokalnim vremenskim uvjetima, a Papa Hummel's Old-Fashioned Pet Biscuits dvostruko povećava veličinu non-combat petova.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona