Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fallout 2 Restoration Project

Autor: Exxar

fallout2.jpgPrije nešto manje od mjesec dana, objavljena je neslužbena fan-made ekspanzija za Fallout 2, rezultat oko dvije godine rada. Njena svrha je donošenje svog sadržaja kojeg je razvojni tim originalno planirao uvrstiti u igru, no to nisu napravili iz kojekakvih razloga.

Fallout 2 Restoration Project donosi nove lokacije, nova područja za već postojeće lokacije, nove NPC-e i questove, proširenja starih questova i dijaloga te druge novosti. Bez obzira jeste li ovu legendarnu igru prešli jedan ili par desetaka puta, Fallout 2 Restoration Project obećava jedno novo iskustvo.

Posljednju verziju možete naći na NMA forumu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona