Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Never Unprepared u prodaji

Autor: Exxar

never-unprepared-cover-250wNever Unprepared, knjiga Engine Publishinga sa savjetima za ubrzavanje pripreme RPG avantura puštena je u prodaju.

Ovo je treća knjiga iz EP-a, nakon vrlo korisnih Eureke i Masks. Dok su prethodne dvije sadržavale obilje resursa za pripremanje avantura, Never Unprepared je knjiga puna savjeta za njihovo brže pripremanje. Vrijeme koje je za to potrebno često je problematično za game mastere, a Never Unprepared će vam kroz analizu procesa  i mnoštvo preporuka to iskustvo učiniti bržim i zabavnijim.

 

 

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona