Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cubicle 7 novosti - The One Ring i ostalo

Autor: Exxar

art_beornining_camp_attack

Cubicle 7 najavili su svoj raspored izdavanja novih RPG-ova za 2011. Najvažniji naslov svakako je prvi u njihovoj nadolazećoj Lord of The Rings RPG trilogiji, The One Ring, a također su spomenuti i Airship Pirates te Primeval RPG-ovi, kao i nova edicija Doctor Who RPG-a.

The One Ring: Adventures Over The Edge of The Wild smješten je u periodu nakon Bitke pet vojski a prije događaja iz trilogije Gospodara prstenova, i to u područje istočno od Misty Mountainsa. Igrači će poprimati uloge likova iz naroda tog prostora kao što su patuljci Lonely Mountaina, vilenjaci Mirkwooda ali i shapeshifting narod Beorna. Kampanje su koncipirane tako da se prostiru kroz više generacija, pa će tako igrači moći provesti svoje likove dugovječnih rasa kroz nekoliko vremenskih perioda, dok će oni kratkovječniji svoje avanture prepustiti nasljednicima.

Igra će u prodaju biti puštena tijekom kolovoza kada će biti izdani Adventurer's Book za igrače i Loremaster's Guide za GM-ove, a najavljeno je mnoštvo dodataka koji će slijediti nakon njih. Među prvima će npr. biti sourcebook za kapmanje smještene oko Rivendella. No kao što je najavljeno, Lord of The Rings linija je zamišljena kao trilogija, pa će tako kroz narednih nekoliko godina biti izdane i igre drugih tematika, trenutnih naziva Errantries of The King i War of The Ring.

art_dol_guldur_crop

Airship Pirates je steampunk RPG koji se također očekuje ljetos. Za razliku od većine igara koje su temeljene na prije postojećim univerzumima, Airship Pirates nisu temeljeni na literarnim ili filmskim radovima, već na muzici benda Abney Park. "Ova igra ima potencijala da privuče fanove steampunka onako kako je Vampire iskoristio gotičarsku subkulturu prije dvadeset godina," tvrde iz Cublicle 7.

Primeval je temeljen na istoimenoj TV seriji u kojoj se tim znanstvenika bori protiv stvorenja iz prehistorije (dinosauri!) i budućnosti koja se u našem svijetu pojavljuju zbog temporalnih anomalija. Serija ulazi u petu sezonu a u Cubicleu 7 namjeravaju u potpunosti iskoristiti njenu popularnost. Igra bi trebala izaći najkasnije do ljeta.

Kao što je bilo za očekivati, promjenom Doktora dolazi i nova edicija Doctor Who: Adventures in Time and Space RPG-a. Koliko će se od prve edicije razlikovati u pravilima nije rečeno, no najavljeno je kako će imati novi artwork i biti izložena na drukčiji način. Također je najavljen i novi adventure book, a poput Primevala igra bi trebala izaći najkasnije ljetos.

I na kraju, osim novih igara za koje su u planu brojni dodaci, iz Cubicle 7 najavljuju kako će novim dodacima nastaviti podržavati i svoje već izdane igre - The Laundry, Victorianu, Starblazer Adventures, Legends of Anglerre, Qin i Cthulhu Britannicu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona