Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Leverage RPG u trgovinama

Autor: Exxar

corebookU prodaju je nedavno pušten Leverage, najnoviji Cortex RPG iz Margaret Weis Productions rađen po licenci.

Leverage je temeljen na istoimenoj TNT-ovoj seriji čija se četvrta sezona upravo snima. Igra je, poput serije, temeljena na timu čiji članovi u stilu modernih Robin Hoodova svojim raznolikim vještinama ispravljaju nepravde velikih korporacija i ostalih moćnika naspram običnih ljudi. Broj igrača bi idealno trebao biti pet, tako da su pokrivene sve uloge u timu koje odgovaraju glavnim likovima iz serije - mastermind, grifter, hacker, thief i hitter.  Naravno, može se igrati i sa većim ili manjim brojem igrača.

Osim core rulebooka čija je prodajna cijena oko 40 američkih dolara, trenutno je dostupna i avantura prikladno nazvana The Quickstart Job. Trenutno su u planu dva dodatka, Grifters and Masterminds i Hitters, Hackers and Thieves koji bi trebali izaći u svibnju odnosno srpnju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona