Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni dodaci za FFG-ov Rogue Trader i WFRP

rogue_trader_battlefield-koronus_250Prema vijestima sa stranica Fantasy Flight Gamesa, kroz par mjeseci možemo očekivati dodatke za preuzete Warhammer settinge: Battlefleet Koronus za Rogue Trader i The Witch's Song za Warhammer Fantasy Roleplay.

Tako se u Battlefleet Koronusu nastavlja s popunjavanjem praznina koje je ostavio glavni rulebook. Ovaj put naglasak je na pravilima vezanim uz ratovanje, te se tako konačno otvara mogućnost da Emperorovo evanđelje umjesto kroz kamatarenje prljavih xenosa prenosite putem kapitalnog naoružanja. Pored novog naoružanja mogu se očekivati i novi brodovi (kako imperijalni tako i... oni drugi), neprijatelji, te detaljnije razrađena pravila za svemirske i planetarne sukobe.
   
 

wfrp_the_witches_song_250

 

The Witch's Song, nova avantura za WFRP vodi nas u jednu od mnogobrojnih zabiti Carstva, ribarsko seoce Fauligmere okruženo Prokletom Močvarom u kojoj se, tko bi ikada posumnjao, počinju događati čudne stvari. Prema najavi avantura sa sobom pored novih prilika za umiranje na najstrašnije moguće načine donosi i nova pravila za nesankcionirane čarobnjake čime se, barem se tako nadaju fanovi druge edicije, mogućnosti čaranja znatno proširuju. U vezi mogućih nuspojava svakako posjetite obližnji Ulricov hram.

Više podataka o najavljenim dodacima na www.fantasyflightgames.com

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona