Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

World of Warcraft Miniatures Game: Spoils of War

Autor: Exxar

wow_minis_spoilsofwar.gifIz Upper Deck Entertainmenta dolazi prva ekspanzija za World of Warcraft Miniatures Game, pod nazivom Spoils of War. Ekspanzija sadrži 51 novih minijatura koje dolaze potpuno obojane u booster packovima od po tri nasumično odabrane minijature.

WoW Miniatures game izdana je u studenom prošle godine, a od tada je stekla popriličnu popularnost (kao uostalom i svi ostali izdanci WoW franšize). Igrači u međusobnoj borbi vode ekipe ratnika regrutiranih iz frakcija Alliance, Horde i Monster, a jedna od novosti koje donosi ekspanzija su equipment karte koje omogućuju inidividualizaciju likova različitom opremom.

Prodajna cijena boostera je 15 američkih dolara, a svaki booster sadrži i nekoliko WoW TCG karata, kao mamac i za tu igru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona