kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

SJG izdanja za lipanj

Autor: Exxar

castellan boxSteve Jackson Games najavili su postavu svojih izdanja koja će svjetlo dana ugledati u lipnju, predvođena dugo najavljivanim Castellanom.

Castellan je igra u kojoj dva igrača pozicioniranjem bedema i tornjeva grade zidine dvorca, a cilj je formirati što više zatvorenih sekcija te ih prisvojiti postavljanjem zamka. Pobjeđuje onaj igrač koji na kraju partije (kada su svi dijelovi iskorišteni) ima više bodova - a što više tornjeva ima u sekciji oko zamka, to se više dobiva bodova. Kako ipak ne bi bilo skroz jednostavno, elementi koje igrač može iskoristiti tijekom poteza diktirani su kartama koje izvuče, no oba igrača imaju iste špilove pa se nadmudrivanje osim na iskorištavanju tuđeg truda svodi i na taktiziranje što odigrati kada. Postoje dva seta igre koji se razlikuju jedino u bojama (crveno/plavi i zeleno/žuti) te ih može kombinirati kako bi odjednom mogla igrati i do četiri igrača. Prodajna cijena biti će oko 35 američkih dolara.

holiday surpriseTijekom godina Steve Jackson Games izdali su nekoliko Munchkin boostera s blagdanskom tematikom, a Munchkin Holiday Surprise ih objedinjuje na jednom mjestu. Ovaj set sadrži 68 karata od kojih su četiri potpuno nove, stvorene upravo za ovu priliku, a tu je i par božićnih Munchkin kocaka te blagdanski Munchkin Kill-O-Meter za praćenje svih onih silnih bonusa u fajtu. Sve to za oko 20 američkih dolara.

score padI na kraju, tu je Zombie Dice Score Pad. Ovaj blokić sadrži 50 listova od kojih je svaki dovoljan za bilježenje bodova u partiji Zombie Dicea za do šest igrača. Za više igrača, iskoristite više listova odjednom. Cijena? Prava sitnica, cijela tri i pol dolara, a također je praktičan te taman stane u čašu u koju je igra upakirana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona