Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mummy: The Curse u prodaji

Autor: Exxar

corebookWhite Wolf/Onyx Path Publishing u prodaju su pustili PDF verziju prvog novog World of Darkness RPG-a u četiri godine - Mummy: The Curse.

Ako ne pratite novosti vezane uz White Wolf možda ste primijetili kako su, nakon nWoD booma, zadnjih godina poprilično utihnuli te da im je zadnja WoD igra izašla 2009. (Geist: The Sin Eaters). Razlog tome je što se većina osoblja prebacila na razvoj World of Darkness MMO-a u CCP-ovoj (EVE Online) režiji, a nije pomoglo ni to što se CCP koji je također vlasnik White Wolfa 2011. našao u situaciji kada nisu imali resursa za nastavak razvoja društvenih igara. Zato je prošle godine osnovan Onyx Path Publishing koji pod licencom nastavlja izdavati White Wolfove pen and paper RPG-ove.

Uglavnom, Mummy: The Curse, kickstartana reinkarnacija Mummy: The Resurrectiona (reinkarnacija uskrsnuća, he he) iz starog WoD-a sada je konačno pred nama. Barem u PDF verziji, jer za tiskanu verziju vrše se posljednje pripreme. Kao i kod ostalih nWoD igara, nova Mummy je u svojoj osnovi tematski ista kao i stara (igraju se mumije, jelte), samo što se konkretni detalji razlikuju. I može biti vaša za 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona