Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Relic u prodaji

Autor: Exxar

relicFantasy Flight Games u prodaju su pustili Relic, igru na ploči smještenu u Warhammer 40,000 univerzum a baziranu na Talisman pravilima.

Warp rift otvorio se u blizini Antian sektora te su pod njenim utjecajem sile Kaosa počele harati. Kako bi sektor bio spašen od sigurne propasti, ljudski Imperij je beskrajnom benevolencijom i mudrošću svog Cara, blažen bio, poslao svoje agente na prvu liniju obrane: svemirskog marinca, inkvizitora, komesara, rogue tradera i druge. Oni će svojom vještinom, vjerom u Cara te obilatom pomoći raznovrsnog naoružanja i svetih relikvija izgnati pale snage Kaosa te održati dominaciju i čistoću ljudske rase.

Ovako nekako glasi uvod u Relic, najnoviji boardgame iz Fantasy Flight Games. Postavlja se pitanje zašto jednostavno nije mobilizirana puna sila Ordo Malleusa, pokojeg chaptera Svemirskih marinaca te Imperijalne garde, no tada vjerojatno ne bi bilo štofa za jednu ovakvu igru već bi stvar pala u domenu Warhammer 40K igre minijaturama. Tako pred sobom imamo varijaciju Talismana sa svima omiljenim turobnim protagonistima koji se ovaj put suprostavljaju Kaosu ali i neizbježnoj kolekciji mrskih xenosa. Da ne bi bilo pre uniformno, jel.

prototype spreadU svojoj suštini, Relic je (uglavnom) kooperativna igra za dva do četiri igrača koja im na raspolaganje nudi deset različitih likova uz nezaobilazne mogućnosti napredovanja i tamanjenje protivnika. Prosječna partija traje oko dva i pol sata, a poput ostalih igara iz FFG-a i ova je bogato opremljena. Prodajna cijena je oko 60 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona