Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Midgard Campaign Setting u prodaji

Autor: Exxar

MidgardCSU prodaju je pušten Midgard Campaign Setting, plod dugogodišnjeg rada Wolfgang Bauerovog Open Designa.

Midgard Campaign Setting na jednom mjestu skuplja sve materijale koji su bili prezentirani kroz Kobold Quarterly i ostale naslove Open Designa, no zapravo je puno više od toga. Već nekoliko godina je razvijan kao jedan od prvih crowdfunding projekata na području društvenih igara u kojemu su sudionici dobili priliku da direktno sudjeluju u izradi samog settinga. Na tristotinjak stranica knjiga donosi mnoštvo informacija o ovom settingu inspiriranom uglavnom europskom mitologijom, a sadrži pravila i za Pathfinder i Green Roninov AGE sustav (korišten, među ostalim, u Dragon Age RPG-u). Prodajna cijena hardcovera je oko 50 a softcovera oko 40 američkih dolara, a u oba slučaja PDF verziju dobijete besplatno (ona je dostupna i zasebno po cijeni od 20 dolara).

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona