Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pathfinder novosti iz svibnja 2011.

ultimate_magicEkipa iz Paizoa u svibnju nas je počastila nekolicinom novih dodataka za Pathfinder, na prvom mjestu Ultimate Magicom, a osim toga najavili su jedan vrlo zanimljiv projekt koji će izaći na svjetlo dana krajem godine.

Ultimate Magic je sourcebook za Pathfinder u kojem ćete pronaći nove opcije za sve spellcaster likove poput puno novih familliara, featova, čarolija, itd. Tu je također i Magus, nova klasa koja kombinira ratničke oružane vještine i moćne čarobnjačke čarolije. Svaki čarobnjak, svećenik, bard ili druid će poželjeti ovu knjigu.

broken_moonTakođer, izašla je i treća knjiga u Carrion Crown Adventure Pathu pod nazivom Broken Moon, u kojoj se skupina od nekoliko level 7 likova sukobljava s likantropima, nemrtvima i zlim kultovima koji ih vode.

rival_guideUz to sve, izašao je i Rival Guide, knjiga s čak deset potpuno opisanih zlih avanturističkih grupa koje mogu zapapriti baš svaku kampanju. Od gusara, preko kultista, do drowova itd.

I za kraj, WizKids i Paizo se udružuju na zajedničkom projektu izrade Pathfinder prepainted minijatura. Najavljeno je kako će one biti popratni proizvod za Pathfinder starter set koji će izaći krajem godine te da će prikazivati likove iz seta.

kyra

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona