Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otvoreno glasanje za četvrtu rundu RPG Superstara 2011.

Autor: Exxar

RPGSuperstar2011_475

Na Paizo.com otvoreno je glasanje za četvrtu rundu ovogodišnjeg RPG Superstar natječaja u režiji Paizo Publishinga. Od osmero natjecatelja koji su se probili u ovu rundu, samo četiri će na temelju ocjena sudaca i glasova publike napredovati u 5. i finalnu rundu.

Ovo je četvrti po redu RPG Superstar, natjecanje otvoreno za javnost u režiji Paizoa u kojemu sudionici stvaraju elemente igre za Pathfinder RPG poput wondrous itema, monstera i encountera, a oni koji se probiju do finalne runde imaju prilike postati Pathfinder autori. Sudionici kroz natjecanje napreduju na temelju ocjena sudaca, redom profesionalaca u RPG industriji, i na temelju glasovanja javnosti. Glasanje za četvrtu rundu upravo je počelo a trajati će do 28. veljače.

U prvoj rundi ovogodišnjeg natječaja, otvorenoj za sve, zadatak je bila kreacija wondrous itema. Za drugu rundu 32 sretnika koje su odabrali suci trebali su kreirati archtype, a za treću rundu bilo je potrebno napisati stat blok protivnika. U četvrtoj rundi za koju glasanje upravo traje, zadatak je bio dizajnirati lokaciju u svijetu Golariona zajedno sa skicom karte lokacije. Četvero pobjednika ove runde napredovati će u finale gdje će trebati predati prijedlog za avanturu. Svi koji dođu do finala biti će unajmljeni da napišu nešto za Pathfinder, a pobjednik će dobiti ugovor za dizajniranje cijelog Pathfinder modula.

Više o RPG Superstaru možete pronaći na službenoj stranici, gdje također možete glasati za svoga favorita.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona