Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pathfinder najave za 2010.

Autor: Exxar

pathfinder_corebook.jpgDugoočekivani Pathfinder RPG iz Paizoa u prodaji će se naći idućeg mjeseca, a bit će popraćen nizom dodataka koji će biti izdani do kraja godine (od kojih su najznačajniji monster book Pathfinder Bestiary te serija setting bookova Pathfinder Chronicles). Uz to, iz Paizoa su upravo objavili planove za izdanja u početku 2010.

Pathfinder Roleplaying Game: GameMastery Guide posljednji je dio core seta. Na 320 full-color stranica sadržavat će stvari uobičajene za ovaj tip knjiga, od savjeta za vođenje preko dodatnih pravila kao što su ona za bolesti ili vremenske uvjete do vodilja za kreaciju settinga. U prodaju će biti pušten tijekom veljače po cijeni od oko 40 američkih dolara.

Početkom godine (od veljače do travnja) bit će izdana prva tri dijela novog šestodijelnog adventure patha Kingmaker. Prodajna cijena svakog dijela bit će oko 20 dolara. Paralelno s njima bit će izdani i neovisni moduli Realm of the Fellnight Queen i City of Golden Death, svaki po cijeni od oko 14 dolara.

Također će se nastaviti izdavanje Pathfinder Companion i Pathfinder Chronicles linija. Među njima se ističu equipment book Adventurers Armory i racial handbook Gnomes of Golarion koji će biti izdani u veljači (oko 10 dolara svaki), te Classic Treasures Revisited u ožujku i Faction Guide u travnju (oko 20 dolara svaki).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona