goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Uskoci u prodaji!

Autor: Exxar

uskoci_250… Legenda kaže da je tada, točno u ponoć, prepirku gromoglasnim hicem iz kubure prekinuo stari morski vuk Stipe. Sve je utihnulo. “Prema drevnim zakonima, ako se do ponoći ne dogovoriste, Vojvodom postaje prvi koji u sljedećih godinu dana sakupi plijena dovoljno da napuni 25 uskočkih brodica.“ – tako reče i tako bijaše…

U prodaju su pušteni Uskoci, card game o hrvatskim gusarima! Radi se o prvijencu domaće izdavačke kuće Amalgam – autor igre je Ivan Kokić a ilustrirao ju je Milivoj Ćeran.

Uskoci su igra gusarskog nadmetanja od pedesetak karata, namijenjena za tri do šest igrača. Partija traje pola sata, pravila su jednostavna a igra je brza. Igračima je, kako ste već mogli zaključiti iz flavour texta, cilj postati slijedeći uskočki vojvoda, a to se postiže sakupljanjem resursa poput zlata i hrane te pametnim manevriranjem kroz razne izvanredne događaje poput oluja, prijevara i mletačkih hajki.

Više o igri saznajte uskoro u našoj nadolazećoj recenziji, informacije o prodaji možete pronaći na Amalgamovim stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona