Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Munchkin Zombies i ostale novosti

Autor: Exxar

munchkin_zombies_475.jpg

Steve Jackson Games kao najnoviji izdanak Munchkin franšize najavili su Munchkin Zombies koji će izaći tijekom travnja 2011.! Igrači će poprimati uloge zombija koji love ljude zbog njihovih ukusnih mozgova, a igra će naravno biti kompatibilna sa svim ostalim Munchkin igrama.

Munchkin Zombies sadržavat će 168 karata u boji koje će ilustrirati John Kovalic te posebnu Munchkin kocku. Klase će biti različiti tipovi zombija, npr. Strong Zombie, Plague Zombie pa čak i Atomic Zombie. Umjesto rasa pojavit će se Mojo karte koje će funkcionirati slično stilovima iz Munchkin Fua ili powerima iz Munchkin Bitesa.

Ostale novosti tiču se termina izlaska novih, ali i reprintova starijih Munchkin izdanja. Tako bi se reprintovi Munchkin Fu linije i Munchkin Cthulhu linije, kao i novi Munchkin Cthulhu 4 - Crazed Caverns, Munchkin Marked For Death, Munchkin Boxes of Holding i +6 Bag o' Munchkin d6 u prodaji trebali naći do kraja mjeseca.

U studenom bi se u prodaji trebali naći Munchkin: Go Up a Level, Munchkin Quest: Portal Kombat, Munchkin: Santa's Revenge, Munchkin Booty: Fish and Ships te reprintovi Super Munchkin 2, Munchkin Booty linije i The Good, the Bad and the Munchkin. U prosincu će pak izaći Star Munchkin: Space Ships, Munchkin Reloaded te reprintovi Munchkin 4 i Star Munchkin linije.

A za 2011. je najavljena "gomila novih stvari" povodom desete obljetnice Munchkina te reprintovi Munchkin 5 i Munchkin Blendera.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona