Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Novosti iz Steve Jackson Gamesa

Autor: Exxar

sjg.gifAmerički izdavač igara Steve Jackson Games najavio je nekolicinu novo-starih proizvoda za kolovoz.

Chez Goth je varijacija na nagrađivani Chez Geek, a parodira gotičarsku subkulturu. Cilj ove kartaške igre jest skupiti više Slack pointa od ostalih igrača, što se postiže trošenjem novca i slobodnog vremena na raznorazne aktivnosti i predmete, te naravno ljenčarenjem i tulumarenjem. Ovo je druga edicija igre, a od prve se razlikuje po tome što dolazi u robustnijem pakiranju i s counterima za Slack. Prodajna cijena bit će oko 20 američkih dolara.

Munchkin Fairy Dust jest mikro-ekspanzija koju se može koristiti s bilo kojom od varijacija Munchkina. Upoznajte Sparkly Good Fairy koja želi da se svi munchkini lijepo i pristojno igraju zajedno i za taj je cilj voljna postati nasilna i razbiti par lubanja. Munchkine koji surađuju nagrađuje, a oni kojima se ne sviđa takav stil igre susrest će je u borbi. Ekspanzija sadrži svega 15 karata, no zato je prodajna cijena oko 4 američka dolara.

I na kraju, najavljena su dva dodatka za GURPS. Radi se o reprintu Ultra-Techa, te o papirnatom izdanju Psionic Powersa o kojima smo već pisali. Oba izdanja bit će crno-bijela softcover, a prodajne cijene bit će oko 30 i 20 dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona