xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Dobitnici "Nove alkemije"!

Autor: Nea

nova_alkemijaU zadnjem ovogodišnjem natječaju dijelimo knjigu "Nova alkemija" i to čak tri puta. Tko su sretni dobitnici pročitajte u nastavku.

Sve što ste trebali je odgovoriti na pitanje: Po riječima autora, u što se mijenja stara izreka "Čovjek je ono što jede?"

Točan odgovor glasi: „Čovjek je ono što zna“.

Knjige odlaze u Maruševec Ljerki Pižeti, Novu Gradišku Elizabeti Španić i u Pazin Gorani Rabar.

Pobjednicama čestitamo, a svima ostalima želimo sreću u našim natječajima tijekom nove - 2012. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona