goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Nagradni natječaj V.B.Z.-a - dijelimo 3 romana!

Autor: sabriel

vbz_sajamPovodom Velikog božićnog sajma knjiga u organizaciji V.B.Z.-a, koji se održava u zagrebačkoj Tvornici od 17.-22. prosinca, čitatelje nagrađujemo sa čak 3 različita romana!

Radi se o 3 zanimljiva romana za svačiji ukus: Apokalipsa 2012E. J. Lawrenca te 2 romana Dana Browna Digitalna tvrđava i Anđeli i demoni.  

Imajući na umu želje čitatelja, nećemo vam nuditi nikakva nagradna pitanja.

Pravila nagradnog natječaja su slijedeća: pošaljite nam e-mail na već poznati igra(AT)fantasy-hr.com, u predmetu e-maila napišite NASLOV ROMANA koji želite te u tijelu e-maila uz svoje podatke (ime i prezime, adresa te kontakt broj) napišite JEDNU rečenicu zašto želite baš taj roman. Najzanimljviji komentar nagrađujemo knjigom!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona