Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Osvojena "Loza Svetog grala"!

Autor: Nea

Loza_svetog_gralaZavršen je još jedan natječaj u suradnji s Mozaik knjigom. Pročitajte tko je imao najviše sreće ovaj put.

U ovom nagradnom natječaju dobitak je knjiga "Loza Svetog grala", a vi ste morali točno odgovoriti na pitanje: Tko je, prema Gardneru, u stvari bio Aminadab?

Točan odgovor je: Mojsije.

Najviše sreće imao je Aleksandar Končar iz Slavonskog Broda kojem čestitamo.

Ostalima više sreće u nekom od naših budućih natječaja :).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona