Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"NLO-i" su osvojeni!

Autor: Nea

NLO1Pročitajte i saznajte tko je osvojio vrijednu knjigu pod nazivom "NLO-i", autorice Leslie Kean, u izdanju "Planetopije".

Prošlotjedni natječaj vrtio se oko NLO-a, a vi ste trebali točno odgovoriti na ovo pitanje: Koji je naziv izvješća kojeg je objavila COMETA 1999. godine?

Odgovor je: „NLO-i i obrana“ .

Sretni mail je poslala Andrea Čretni iz Velike Gorice. Pobjednici čestitamo s nadom da će uživati u osvojenoj knjizi kao i recezentica.

Sve ostale podsjećamo na natječaj koji je u tijeku i želimo vam više sreće ovaj tjedan :).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona