Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tko će uživati u knjizi o Tesli?

Autor: Nea

izumio_20_vijekZavršio je natječaj u suradnji s V.B.Z.-om u kojem se dijelila knjiga "Tesla - čovjek koji je izumio 20. stoljeće". Pročitajte tko je pobjednik.

Vaš zadatak je bio da navedete 3 Teslina izuma.

Najviše sreće imala je Maja Mamula iz Orahovice.

Maji čestitamo, a vas ostale podsjećamo da je krenuo natječaj na našoj facebook stranici u kojem ponovno dijelimo knjigu "Templari - činjenice i pretpostavke".

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona