Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Game of Thrones majice osvojili su...

Autor: Belmorn

lannisterProšlo je tjedan dana i donosimo rezultate nagradnog natječaja u kojem ste mogli osvojiti jednu od 4 majica sa motivima HBO serije Igra prijestolja.

Varljivo pitanje koje ste trebali odgovoriti glasilo je:

Koja je poslovica vezana uz kuću Lannister?

Točan odgovor je da Lannister uvijek plaća svoje dugove, iako su neki natjecatelji odgovorili službenim geslom obitelji "Počuj moju riku."

Čestitamo pobjednicima:

Tea Blaževac - Slavonski brod
Ivan Miletić - Komletinci
Siniša Čagalj - Zagvozd
Marijeta Vuljanić - Karlovac

 

Ne propustite večeras finalnu epizodu Igre prijestolja!
wallpaper-tyrion-quote-1600

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona