Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Templari odlaze kod...

Autor: Nea

templariZavršen je još jedan nagradni natječaj u kojem je nagrada knjiga Templari – činjenice i pretpostavke autora Oddvarda Olsena, a u izdanju nakladničke kuće V.B.Z. Pročitajte što je pobjednik trebao odgovoriti i tko je imao najviše sreće.

Dakle, pitanje je glasilo: Gdje se nalazi kapela Rosslyn?

A odgovor je:  Nalazi se nedaleko od Edinburgha.

Čestitamo Lili Kovačić iz Kotoribe na osvojenoj knjizi, a svima ostalima želimo više sreće u novom nagradnom natječaju koji je već krenio. :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona