Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Osvojeno je "Blago"!

Autor: Nea

Blaga_iz_raja_4b4e7d4acd6dcOsvojena je i nagrada "Blaga iz raja"- knjiga u izdanju nakladničke kuće CID-NOVA. Što, tko i kako - pročitajte i saznajte.

Nagradno pitanje je glasilo: Koja je krvna grupa otkrivena na Torinskom platnu?

 Točan odgovor je: krvna grupa AB.

Sretna dobitnica je Anica Mirosavljević iz Slavonskog Broda kojoj čestitamo.

Svima ostalima želimo više sreće u našim sljedećim nagradnim natječajima koje vam marljivo pripremamo, a čak dva su krenula upravo danas. Obavijest o njima možete pročitati klikom na njihove bannere koji se nalaze u desnom stupcu.

Skrećemo vam pažnju i na našu Facebook stranicu jer će vas i tamo povremeno dočekati poneki natječaj.

Nastavite nas pratiti i osvajajte vrijedne nagrade!

Sretno svima :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona