Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Nulta" putuje u...

Autor: Nea

nulta_civilizacija"Nulta civilizacija" u izdanju V.B.Z.-a nagrada je našeg prošlog natječaja. Pročitajte detalje i otkrijte pobjednika.

Nagradno pitanje je glasilo: Kako se naziva drevna mjerna jedinica?

  Točan odgovor je: megalitski jard.

Ovaj put nagrada putuje u Varaždin u ruke Vedranu Kalamizi kojem čestitamo.

Svima ostalima želimo više sreće u našim slijedećim nagradnim natječajima koje marljivo pripremamo za vas, a jedan upravo kreće danas.

Skrećemo vam pažnju i na našu Facebook stranicu jer će vas povremeno i tamo dočekati poneki natječaj.

Stoga nas pratite i osvajajte vrijedne nagrade.

Sretno svima :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona