Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dijelimo vam blago!

Autor: Nea

Blaga_iz_raja_4b4e7d4acd6dcDrage naše čitateljice i čitatelji, evo nas opet s nagradnim natječajem! Tjedan pred vama pruža vam mogućnost da s točnim odgovorom osvojite knjigu "Blaga iz raja" u izdanju CID-NOVE. A radi se o sljedećem...  

Sve što trebate jest točno odgovoriti na ovo pitanje: Koja je krvna grupa otkrivena na Torinskom platnu?

Odgovor možete pronaći u našoj recenziji knjige.

Svoje odgovore šaljite na e-mail: igra(at)fantasy-hr.com, uz navođenje BLAGA IZ RAJA u naslovu e-maila, zajedno sa svojim imenom i prezimenom, adresom stanovanja i brojem mobitela.

Nagradni natječaj završava točno u ponoć 12. lipnja 2011.

Sretno!  :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona