Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tko je osvojio "Junake i zločince"?

Autor: Nea

Junaci_i_zloinciU trećem nagradnom natječaju u kojem je nagrada knjiga "Junaci i zločinci" u izdanju Naklade Ljevak, pitanje je bilo vrlo lako, a glasilo je: Koji je ratnik prototip mafijaškog šefa?

Točan odgovor je: Atila

Sonja Žarić iz Osijeka je naša sretna dobitnica kojoj čestitamo. Svima ostalima želimo više sreće u našim slijedećim nagradnim natječajima koje marljivo pripremamo za vas.

Stoga pratite naš Portal jer nikad se ne zna tko će biti naš slijedeći pobjednik i osvojiti neku vrijednu knjigu :).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona