Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Ludilo kraljeva" odlazi kod...

Autor: Nea

Ludilo_kraljevaU drugom nagradnom natječaju iz rubrike Povijest, dijelili smo knjigu “Ludilo kraljeva”. Sve što ste trebali je odgovoriti na pitanje:

Kojim se vladarima ova knjiga bavi (nabrojite barem tri)?

U točnom odogovoru trebali ste navesti 3 osobe od nabrojanih: Kaligula, Neron, Komod, Ivan Bez Zemlje, Henrik VI., Don Carlos, Ivana Luda, Erik XIV., Henrik VII., Ivan Grozni, Petar Veliki, Staljin, Hitler.

Najviše sreće ovaj put imala je Tea Dorogi iz Zagreba.

Tei čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće u novom nagradnom natječaju koji je već krenio, a u kojem dijelimo knjigu “Junaci i zločinci”.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona