jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Samo za vas - "Junaci i zločinci"

Autor: Nea

Junaci_i_zloinciKao što smo obećali - čeka vas i treća nagrada!

Drage naše čitateljice i čitatelji, to je knjiga "Junaci i zločinci" u izdanju Naklade Ljevak, autora Franka McLynna.

Nagradno pitanje glasi: Koji je ratnik prototip mafijaškog šefa?

Točan odgovor možete pronaći u recenziji.

Svoje odgovore šaljite na e-mail: igra(at)fantasy-hr.com, s naznakom JUNACI I ZLOČINCI, zajedno sa svojim imenom i prezimenom, adresom stanovanja i brojem mobitela.

Nagradni natječaj završava točno u ponoć 17. svibnja 2011.

Sretno ^^

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona