Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Origins: Wolverine trailer

Autor: Belmorn

x-men-wolverine.jpgNakon dugog čekanja, napokon imamo priliku vidjeti trailer filma X-Men Origins: Wolverine. U foršpanu se mogu vidjeti pripadnici programa Weapon X, odnosno neki novi mutanti (Silver Fox, Deadpool, Kastrel, Gambit, The Blob...), ali i oni koji su već imali priliku šetati velikim platnom (Sabretooth, Storm). Film prati Loganove mlade dane, vrijeme koje je proveo u povijesnim ratovima i konačno, njegovo spajanje s adamantskim oklopom.

Ovaj prequel je smješten oko 20 godina prije radnje X-Men filmova. Redatelj Gavin Hood razmišlja o mogućem nastavku koji bi se odvijao u vrijeme Wolverinove obuke u Japanu. Nastavak priče nakon filma Last Stand nije vjerojatan, ali se zato nagađa o spinoffima za Deadpoola i Gambita. Film se počinje prikazivati 1. svibnja 2009. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona