Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

X-Men: First Class

Autor: Belmorn

x-men_first_class_01.jpgSnima se spin-off na trilogiju X-Men, film koji će se usmjeriti na mlađe mutante i njihovo sazrijevanje. Scenarij piše Josh Schwartz (The O.C.), a producenti su Lauren Shuler Donner i Simon Kinberg (Mr & Mrs Smith, X-Men: The Last Stand, Jumper).

Zak Penn, redatelj i scenarist vezan uz brojne druge Marvelove filmove (X-Men trilogija, Elektra, Hulk) također radi na projektu. Penn piše i scenarij za Avengerse koji izlaze 2011. godine.

Glavni junaci First Classa trebali bi biti Iceman, Angel, Shadowcat i Colossus, ali i Cyclops u mlađim danima (ipak je on bio prvi X-men).

X-Men Origins: Wolverine, još jedan spin-off na serijal, izlazi početkom iduće godine, dok je Magneto potpuno stao. Zastoj je uzrokovao prošlogodišnji štrajk scenarista, što je dovelo u pitanje McKellenovu mogućnost da glumi Magneta. Rani scenariji su pratili Magnetovo preživljavanje Auschwitza i osvetu nad nacističkim ratnim bjeguncima, kao i upoznavanje sa Xavierom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona