Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The First Avenger: Captain America

Autor: Belmorn

captainamerica_head3.jpgMarvelovi filmovi se polako stapaju u jednu veliku priču o Avengersima. Riječ je o grupi najmoćnijih superjunaka koju u nadolazećem filmu čine Iron Man, Hulk i Thor. O prvoj dvojici su već snimljeni filmovi koji daju naslutiti prisutnost prvog Avengera - Captaina Americe.

Radnja će biti smještena u vrijeme II. svjetskog Rata kada Steve Rogers, mladić blage naravi biva odbijen pristupanju američkoj vojsci. Zbog toga pristupa tajnom vladinom programu za stvaranje super-vojnika. Transformacija ga dovodi do fizičkog vrhunca ljudskih sposobnosti, te on navlači kostim s prepoznatljivim motivom američke zastave...

Captain America će se vjerojatno boriti protiv nacističke Crvene Lubanje, svog glavnog protivnika. Film režira Joe Johnston (Jumanji), a glavni glumac još nije poznat. Iako je iz studija procurila glasina kako su zainteresirani za Leonarda DiCapria ili Brada Pitta, velika je vjerojatnost da će Captain America ipak biti Matthew McConaughey.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona