Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Dark Knight Returns?

Autor: Belmorn

riddler.jpgPovratak Christophera Nolana projektu je upitan, ali Warner Bros planira lansirati novog Batmana 2011. godine. Nolan nije navikao nakupljati filmske nastavke i previše se baviti samo jednim projektom, ali je Gary Oldman siguran u njegov povratak.

Uglavnom se vjeruje kako će u novom Batmanu glavni negativac biti Riddler, za čiju su ulogu već izrazili interes brojni glumci uključujući Davida Tennanta (Doctor Who) i Briana Austina Greena (Beverly Hills). Glasine da je studio planirao angažirati Johnny Deppa za ulogu su opovrgnute.

Kate Beckinsale želi glumiti Catwoman, ali se priča da je uloga već dodijeljena Angelini Jolie. Scenarist David S. Goyer je rekao kako bi mogli koristiti i nekog od negativaca koji do sada nisu bili ekranizirani. Prema željama Christiana Balea, Robin se neće pojaviti u filmu, jer je ipak riječ o pustolovinama mladog Batmana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona