gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

The Dark Knight Returns?

Autor: Belmorn

riddler.jpgPovratak Christophera Nolana projektu je upitan, ali Warner Bros planira lansirati novog Batmana 2011. godine. Nolan nije navikao nakupljati filmske nastavke i previše se baviti samo jednim projektom, ali je Gary Oldman siguran u njegov povratak.

Uglavnom se vjeruje kako će u novom Batmanu glavni negativac biti Riddler, za čiju su ulogu već izrazili interes brojni glumci uključujući Davida Tennanta (Doctor Who) i Briana Austina Greena (Beverly Hills). Glasine da je studio planirao angažirati Johnny Deppa za ulogu su opovrgnute.

Kate Beckinsale želi glumiti Catwoman, ali se priča da je uloga već dodijeljena Angelini Jolie. Scenarist David S. Goyer je rekao kako bi mogli koristiti i nekog od negativaca koji do sada nisu bili ekranizirani. Prema željama Christiana Balea, Robin se neće pojaviti u filmu, jer je ipak riječ o pustolovinama mladog Batmana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona