Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Burtonova Alica 3-D

Autor: Belmorn

aliceinwonderland1-2.jpgTim Burton, redatelj koji je priznao da ne voli Disneyjevu animiranu ekranizaciju iz 1951. godine, potpisao je ugovor s Walt Disney Picturesom o snimanju igranog filma. Scenarij Linde Woolverton (Kralj lavova, Ljepotica i zvijer) objedinjuje priče Alica u zemlji čudesa i Iza zrcala Lewisa Carolla. Scenaristica je dodala socio-politički kontekst priči, ali ostala vjerna klasičnoj Alisi.

Dio filma je već snimljen na viktorijanskim lokacijama u Engleskoj, a ostatak će biti rađen računalnom animacijom uz pomoć "motion capture" tehnologije. Burton je također izrazio kako smatra da je 3-D efekt odgovarajuć za ovakav tip filma i atmosferu koju želi postići.

Za ulogu Alise odabrana je Mia Wasikowska, a u filmu joj se pridružuje Johnny Depp u ulozi Klobučara. Burtonova supruga Helena Bonham Carter glumi Crvenu, a Anne Hathaway Bijelu Kraljicu. Michael Sheen posuđuje glas Cerigradskom mačku, a Alan Rickman Gusjenici.

Film je trebao biti dovršen iduće, ali je datum prikazivanja pomaknut na ožujak 2010. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona